ALLMÄNT
Dessa villkor gäller för avtal om leverans av varor till slutkunder i Sverige.
Parter
Säljare:
HealthPack AS
Nypeveien 15
3032 Drammen
Telefon +47 33 18 30 00
E-post: kundservice@healthpack.nu.

Registrerad i Brønnøysundregisteret med organisationsnummer 918 790 047 MVA, och hädanefter benämnt "HealthPack", "vi" eller "oss".

Köpare:
Den person som anges som köpare i beställningen, och hädanefter benämnd "du", "din", "din" eller "kund".

ABONNEMANG
När du beställer ett abonnemang av oss förnyas ditt abonnemang automatiskt vid varje leverans. Det finns ingen bindningstid och du kan när som helst säga upp ditt abonnemang.

Abonnemanget löper månadsvis, och om du inte meddelar oss att du vill avsluta ditt abonnemang senast 6 dagar innan nästa planerade leverans, anses du samtycka till och är förpliktad att ta emot nästa leverans. Säger du upp ditt abonnemang senare än vad som angivits ovan kommer abonnemanget att upphöra från och med nästnästa schemalagda leverans.

Du kan pausa eller ändra frekvensen på dina försändelser när som helst (30, 45, 60 dagar). Kontakta kundtjänst om du vill göra ändringar i ditt abonnemang.

Ändring av produkter och leveransform kan förekomma. Meddelande om ändringar kommer att skickas till dig i god tid innan ändringarna träder i kraft. Mindre ändringar, t.ex. ändrade förpackningar, kommer inte att aviseras på annat sätt än via vår webbplats.

Du måste vara minst 18 år för att kunna köpa kosttillskott från oss.

PRISER
Våra priser är angivna i svenska kronor och inkluderar moms. Portot gäller inrikes i Sverige. Priserna gäller tills de ändras.

Introduktionserbjudanden gäller endast för nya kunder och endast en gång per kund.

Besked om prisändringar skickas i god tid innan, dock senast 30 dagar innan prisändringen träder i kraft.

30 DAGARS ÖPPET KÖP PÅ FÖRSTA PAKETET!
Det tog över två och ett halvt år att utveckla HealthPack. Vårt mål var att göra fantastiska produkter med högkvalitativa ingredienser, genom ett nytt koncept som vi tror att folk har väntat på.

Vi tror att vi har lyckats med detta, och vi känner oss trygga med att du som kund kommer att uppskatta vår produkt.

Därför erbjuder vi 30 dagars öppet köp på det första paketet. Det innebär att du kan returnera produkten inom 30 dagar från leveransdatum och få full återbetalning (exklusive porto för retur). Även om du har öppnat paketet och använt tillskottet kan du returnera det som finns kvar och få pengarna tillbaka. Om du har beställt ett abonnemang kommer vi automatiskt att säga upp ditt abonnemang vid en retur.

Allt du behöver göra är att skicka ett e-postmeddelande till kundservice@healthpack.nu och berätta varför du vill returnera produkten. Du kan returnera produkten av vilken anledning som helst.

Din feedback hjälper oss med den fortsatta produktutvecklingen.

ALLTID 14 DAGARS ÅNGERRÄTT
Som kund är du skyddad av konsumentköplagen och lagen om distansavtal, och har 14 dagars ovillkorlig ångerrätt från den dag du tar emot varan. Ångerrätten innebär att du som kund har rätt att ångra köpet av en oöppnad produkt, och returnera varan till leverantören.

För att ångerrätten ska kunna göras gällande måste produkten levereras till oss i samma mängd och skick som när du tog emot den. Vid eventuell retur är du som kund skyldig att bekosta portot.

KUNDTJÄNST
Vår kundtjänst kan kontaktas på telefon +47 331 830 00, måndag till torsdag mellan kl. 16.00 och 20.00. Eller genom att skicka ett e-postmeddelande till kundservice@healthpack.nu. Vi gör vårt yttersta för att under vardagar besvara alla förfrågningar inom 24 timmar.
LEVERANS
Vi skickar ut varor fem gånger i veckan. Första leveransen sker normalt 3–5 dagar efter beställningen. Varorna skickas med Posten.

Vi skickar alla paket med spårning, så att du kan hålla koll på var paketet befinner sig. Om du inte har mottagit produkten inom 7 dagar efter att vi har skickat iväg den, vänligen kontakta oss.

Om förpackningen är skadad, öppnad eller på något sätt oacceptabel ber vi dig också att informera oss.

PERSONUPPGIFTER
Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med GDPR. Vi lagrar och behandlar personuppgifter för att upprätthålla och hantera kundrelationen, inklusive förmedla information om produkter, tjänster och erbjudanden från HealthPack AS.

Kunden samtycker till att HealthPack AS kan använda alla former av kommunikation, inklusive brev, telefon, e-post och SMS, för att informera om eller marknadsföra vårt produktutbud. Om du vill återkalla detta samtycke, vänligen kontakta kundtjänst.

RETUR AV VAROR
Kunden har full rätt att reklamera fel och brister hos produkten i enlighet med gällande lagar. Reklamationsrätten är begränsad till varans utgångsdatum, vilket anges på förpackningen, förutsatt att korrekt förvaring skett och att reklamation inkommer inom två månader efter att felet eller bristen upptäckts.

Köparen är dock under alla omständigheter skyldig att reklamera inom skälig tid efter det att felet upptäckts. Vid reklamationer, fel och brister ersätts du för eventuella fraktkostnader. Om du vill utöva din reklamationsrätt eller har frågor om reklamationer, vänligen kontakta kundtjänst.

ALLERGIER, MEDICINER OCH ANVÄNDNING AV PRODUKTEN
Om du är gravid eller tar några läkemedel (särskilt blodförtunnande medel) rekommenderar vi att du rådgör med din läkare innan du använder kosttillskott. Vi åtar oss inget ansvar för felaktig användning av våra produkter. Följ alltid de anvisningar och den dos som anges på förpackningen.
FÖRBEHÅLL
HealthPack åtar sig inget ansvar för händelser utanför HealthPacks kontroll som gör att avtalets fullgörande hindras eller blir oskäligt betungande, såsom försening av leverans från underleverantör, arbetskonflikt, pandemi, ändringar i lag etc. HealthPack åtar sig inget ansvar för eventuella typografiska fel, felaktig prissättning och förbehåller sig rätten att justera sina priser på grund av skatte- och avgiftsändringar.
ÄNDRING AV VILLKOR
Villkoren som omfattas av detta avtal kan komma ändras om särskilda behov föreligger och/eller när lagändring, myndighetsbeslut, skatter, tullar eller andra offentliga pålagor påverkar dessa villkor. Vid eventuella ändringar av dessa villkor kommer du att få ett meddelande om ändringarna senast två månader innan ändringarna träder i kraft.

Om du, med hänsyn tagen till de ändrade villkoren, vill säga upp avtalet står det dig fritt att göra det. Om avtalet inte sägs upp innebär det att du accepterar de nya villkoren. De nya villkoren kommer samtidigt även att publiceras på vår webbplats.