Marknadens bästa multivitamin och omega-3?

Med HealthPack får du bara de bästa råvarorna, till exempel magnesiumglycinat: forskning visar att magnesiumglycinat absorberas bättre av kroppen och är skonsammare för magen än andra vanliga magnesiumtillskott.

Det finns många olika typer av vitaminer och mineraler, och vissa råvaror är svårare för kroppen att ta upp än andra. Med andra ord, om du tar ett kosttillskott av låg kvalitet kanske din kropp inte får så mycket effekt av det.

Det är därför vi på HealthPack har utvecklat egna specialanpassade formulas. Vi använder mineralsammansättningar som är lätta för kroppen att ta upp, och naturliga vitaminer där det är fördelaktigt. På så sätt säkerställer vi att du får bästa effekt av varje aktiv ingrediens.

Varje portionsförpackning med HealthPack innehåller alla de 13 vitaminer, 9 mineraler och omega-3 fettsyror som du behöver för att din kropp ska fungera optimalt.

VITAMINER

Vitamin A

Är viktigt för hud, syn, slemhinnor, immunförsvar och bidrar till en normal omsättning av järn.

Vitamin B1 – Tiamin

Bidrar till en normal psykologisk funktion och energiomsättning i kroppen. Är viktigt för hjärta och nervsystem, och är nödvändigt för att kroppen ska kunna tillgodogöra sig kolhydrater.

Vitamin B2 – Riboflavin

Hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress och minskar trötthet och utmattning. Det är också viktigt för huden, synen och nervsystemet och bidrar till normal omsättning av järn samt till att upprätthålla normal bildning av röda blodkroppar.

Vitamin B3 – Niacin

Är viktig för hud, syn och nervsystem, bidrar till normal psykologisk funktion och minskar trötthet och utmattning.

Vitamin B5 – Pantotensyra

Bidrar till normal syntes och metabolism av steroidhormoner, D-vitamin och vissa signalsubstanser. Minskar trötthet och utmattning och bidrar till normal psykologisk funktion.

Vitamin B6

Hjälper till att reglera hormonell aktivitet och en normal metabolism av protein och glykogen. Är viktigt för nerv- och immunsystemet. Minskar trötthet och utmattning, och bidrar till normal psykologisk funktion och normal bildning av röda blodkroppar.

Vitamin B7 – Biotin

Bidrar till normal metabolism av makronäringsämnen och till normal psykologisk funktion. Är viktigt för hud, syn och hår.

Vitamin B9 – Folat

Bidrar till normal aminosyrasyntes, normal blodbildning och spelar en roll i celldelningsprocessen. Är viktigt för immunförsvaret. Minskar trötthet och utmattning och bidrar till normal psykologisk funktion.

Vitamin B12

Är viktigt för immunförsvaret och nervsystemet. Minskar trötthet och utmattning och bidrar till normal psykologisk funktion. Bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och spelar en roll i celldelningsprocessen.

Vitamin C

Minskar trötthet och utmattning, bidrar till normal psykologisk funktion och skyddar cellerna från oxidativ stress. Vitamin C är viktigt för immunförsvaret, nervsystemet, blodkärlen, tänderna, tandköttet, brosk, skelettet, huden och energiomsättningen i kroppen, och bidrar till ett ökat upptag av järn. Bidrar också till att upprätthålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning.

Vitamin D3

Bidrar till normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor samt till att hålla normala nivåer av kalcium i blodet. Är viktigt för immunförsvaret, tänderna, musklerna och skelettet och spelar en roll i celldelningsprocessen.

Vitamin E

Hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress.

Vitamin K1

Hjälper till att upprätthålla normal benmetabolism och blodkoagulering.

Omega 3

EPA- och DHA-fettsyror (Core Concentrates från Epax AS)

Hjälper till att upprätthålla normala triglyceridnivåer i blodet och normalt blodtryck. Är viktigt för syn, hjärna och hjärta.

Den renaste och mildaste omega-3 oljan av högsta kvalitet är nödvändig för att uppnå maximal effekt – det får du med HealthPack, samtidigt som du slipper obehagliga “fiskrapningar” under dagen.

MINERALER

Magnesium

Bidrar till normal energiomsättning och elektrolytbalans i kroppen. Minskar trötthet och utmattning. Är viktigt för nervsystemet, tänder, muskler och skelett och spelar en roll i celldelningsprocessen.

Kalcium

Bidrar till normal energiomsättning och blodkoagulation i kroppen. Är viktigt för tänder, muskler och skelett och spelar en roll vid celldelnings- och cellspecialiseringsprocessen. Bidrar även till normal neurotransmission.

Zink

Bidrar till normal syra-basmetabolism, kolhydratmetabolism, kognitiv funktion, DNA-syntes, fertilitet, reproduktionsförmåga, proteinsyntes och normala testosteronnivåer i blodet. Zink hjälper också till att skydda cellerna från oxidativ stress och till normal metabolism av makronäringsämnen, fettsyror och vitamin A. Är viktigt för immunförsvaret, celldelningsprocessen, ben, syn, hår, hud och naglar.

Jod

Bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till upprätthållandet av sköldkörtelns normala funktion samt stödjer normala kognitiva funktioner. Är viktigt för huden, nervsystemet och energiomsättningen i kroppen.

Molybden

Bidrar till normal omsättning av svavelaminosyror.

Koppar

Bidrar till normal hår- och hudpigmentering, transport av järn i kroppen och energiomsättning i kroppen. Är viktigt för nerv- och immunsystemet. Koppar hjälper också till att upprätthålla normal bindväv och skyddar cellerna från oxidativ stress.

Krom

Bidrar till att upprätthålla normala blodsockernivåer och normal metabolism av makronäringsämnen.

Selen

Bidrar till sköldkörtelns normala funktion och till normal utveckling av könsceller hos män. Är viktigt för hår, naglar och immunförsvaret och hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress.

Mangan

Bidrar till normal bindvävsbildning och normal energiomsättning i kroppen och hjälper till att skydda celler från oxidativ stress. Är också viktigt för skelettet.