NATURLIGT ENKELT

Speciellt utvalda ingredienser och specialutvecklade formulas

Efter 20 år av jonglerande med en massa vitaminburkar och kartonger bestämde vi oss för att hitta en bättre och enklare lösning.

Det är inte så lätt att hitta ett multivitamin som innehåller allt du behöver, och som dessutom består av ingredienser som i hög grad kan absorberas av kroppen. Många produkter innehåller fyllnadsmedel och råvaror av låg kvalitet. Till exempel innehåller de flesta magnesiumtillskott som säljs i Norden magnesiumoxid. Problemet är att kroppen bara kan ta upp en liten mängd magnesium ur magnesiumoxid – med andra ord så kan du äta massor av magnesiumtillskott, utan att få någon större effekt.

Färre biverkningar och större effekt

Anledningen till att många väljer att använda dåliga råvaror är att de är billiga. Men när du måste mångdubbla ditt intag för att få den rekommenderade dosen är frågan om det blir så mycket billigare för dig som kund. Dessutom har ofta billiga råvaror fler biverkningar, exempelvis kan de ge dig ont i magen. När vi började kontakta leverantörer inför produktionen av HealthPak menade de flesta att det inte skulle vara lönsamt att välja bort dessa billiga ingredienser. Så för att kunna erbjuda högsta kvalitet var vi tvungna att i samarbete med internationella experter och en av världens främsta producenter i branschen, skräddarsy våra egna sammansättningar och formulas.

En försäkring vid sidan av kosten

Vi vana att höra att en hälsosam och varierad kost tillgodoser kroppens alla behov av näringsämnen – vilket är helt sant, om du kan och har tid att se till att dina måltider innehåller alla näringsämnen du behöver.

HealthPack är kort och gott ett enkelt sätt att vara säker. Då vet du att du täcker dina basbehov varje dag, även när du har ont om tid eller inte har möjlighet att planera din kost – naturligtvis är det såklart alltid jättebra att äta nyttigt också.

Forskning har gång på gång visat hur viktigt det är med vitaminer och mineraler för att kroppen ska fungera optimalt, och det är inte utan anledning som de rekommenderade doserna ständigt justeras uppåt. HealthPack ser till att du får allt du behöver – på enklast möjliga sätt.

Det är viktigt för oss att säkerställa att både våra råvaror och vår produktion är av hög kvalitet och hållbar. Multivitamintabletterna och magnesiumkapslarna tillverkas exklusivt för oss av noggrant utvalda ingredienser.

Omega-3-kapslarna är Friend of the Sea-certifierade, vilket innebär att fiskoljan endast kommer från hållbart fiske.